Googlede Üst Sıralara Çıkmak

Googlede Üst Sıralara Çıkmak : Google nin en iyi arama motoru olmasının nedeni iyi ve takır takır  işleyen bir algoritmasının olmasıdır.Bu yüzden googlede üst sıralara çıkmaya çalışan webmasterler sitelerine backlink kazandırmaya çalışırlar veya özgün içerik yazarlar.Yüksek pagerent ve düşük alexa da olması gerek tabiki ::)).

googlede üst sıralara çıkmak

Eğer sizde seo konusunda bişeyler yapmak ve sitenizi üst sıralara taşımak istiyorsanız birşeyler yapmanın vakti geldi demektir.
İşte size bazı ipuçları...
Google Görselliği Önemser
Bir konuya veya sayfaya eklenecek resim vb. şeylerin kişiye özgü olması gerekir.Yani ekleyeceğiniz resim vb. şeylerin farklı adlandırılması , boyutunun değiştirilmesi gerekir.Google buna çok dikkat eder.Tabikide ekleyeceğiniz resimler  konusuyla bağlantılı ve ilgili olmalı.
Bilgi ve Uzmanlık Yazıları Yazın
Google pagerent değeri için özgün ve bireysel yazılara çok dikkat eder.Hakkında bilgi vereceğiniz konu açık net ve faydalı olmalıdır.Çünkü google bunları tespit eder (yani anlamlarına kadar indexliyo :)).
Backlink Kazanın
Backlın google için vazgeçilmezdir.Pagerankı yüksek sitelerden alacağınız tıklamalar sizi üst sıralara taşır.Pagerankı 1 olan siteden alacağınız 100 tıklama , pagerankı 5 olan siteden alacağınız 1 tıklamdan daha önemsizdir .Bu yüzden pagerankı yüksek olan sitelerden tıklama almak önemlidir.
Sitenizi Güncel Tutun
Sitenize sürekli konu ekleyin.Bu googlenin gözünden kaçmaz.Google bu sitede iş var devamlı hareket ve büyüme var diye düşünür.

Bir önceki konuda Şeker Hastaları Oruç Tutabilirmi - Tutmalımı ile ilgili haber verilmektedir.

No comments:

Post a Comment