Bu Hafta Vizyona Giren Filmler

 Bu Hafta Vizyona Giren Filmler: Bu hafta ''Tımarhane'', 'ATM', 'Vahşiler', Yaşam Savaşı'', 'Cinnet Gecesi', 'Olmak İstediğim Yer', 'Bir Mafya Hikayesi' adlı dram, gerilim ve korku türündeki 7 film vizyona girdi.
Yaşam Savaşı

yaşam savaşı
''Yaşam Savaşı'' adlı dram türü 2011 yılı Fransız yapımı film, beyninde tümör olan çocuklarının ölümüne karşı bir çiftin yaşam mücadelesini anlatıyor.
 Yönetmenliğini Valerie Donzelli'nin üstlendiği filmin oyuncuları arasında Jennifer Decker, Michele Moretti, Elina Löwensohn, Frederic Pierrot, Philippe Barassat, Bastien Bouillon yer alıyor.
 Film, oğullarının hastalığı yüzünden yaşamın acımasız, beklenmedik karmaşıklığına atılıveren genç bir çiftin aşkını canlı ve dinamik bir tarzda anlatıyor. Roméo ve Juliette iki genç oyuncudur. İlk görüşte birbirlerine aşık olurlar, beraber yaşamaya başlarlar ve bir çocukları olur. Başta Adam''ın bazı huyları onlara garip gelse de üstünde durmazlar, onun normal bir çocuk olduğunu iddia ederler. Ama kısa süre içerisinde gerçeği kabullenmek zorunda kalırlar. Zira Adam''a beynindeki bir tümörden dolayı kanser teşhisi konmuştur. Şimdi genç çift hastalığı kabul edip ona ve çocuklarının ölümüne karşı canla başla bir savaşa girişeceklerdir...
Bir önceki konuda  Yahoo nun CEO su Marrisa Mayer olduğunun haberi verilmiştir.

No comments:

Post a Comment